ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η «νοσοκόμα» που έκανε μασάζ σε 82χρονη την «έγδυσε» και απ’ τα κοσμήματά της

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η «νοσοκόμα» που έκανε μασάζ σε 82χρονη την «έγδυσε» και απ’ τα κοσμήματά της

Καμπανάκι κινδύνου για το κοινό, κρούει η καταγγελία 82χρονης κατοίκου της επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα κλοπής, μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στη 1μ.μ. χθες, δύο άγνωστες της γυναίκες, την επισκέφθηκαν στο σπίτι της. Η μια εξ αυτών, φέρεται να της συστήθηκε ως νοσοκόμα, την οποία είχε στείλει συγκεκριμένος γιατρός του Νοσοκομείου και την έπεισε να της κάνει μασάζ, για επίδειξη κάποιων προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, η άγνωστη φέρεται να έκλεψε, από την παραπονούμενη την χρυσή καδένα και τον χρυσό σταυρό, που φορούσε στο λαιμό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE