Ο Μάριος Αρμένης ανακηρύχθηκε, χωρίς ανθυποψήφιο, Δήμαρχος Λειβαδιών

Ο Μάριος Αρμένης ανακηρύχθηκε, χωρίς ανθυποψήφιο, Δήμαρχος Λειβαδιών

Ο Μάριος Αρμένης ανακηρύχθηκε το μεσημέρι από τον Επαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου, Δήμαρχος Λειβαδιών, καθώς ήταν ο μόνος υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου.

Η ανακήρυξη του κ. Αρμένη έγινε στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και σε ομιλία του ανέφερε ότι «με πλήρη συναίσθηση των υποχρεώσεων μου συνεχίζω σήμερα την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων μου, επωμιζόμενος το περίσσιο βάρος ευθύνης, από την καθολική υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπο μου».
 
Πρόσθεσε ότι «στις μέχρι σήμερα θητείες μου, ως Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Λιβαδιών, λειτουργούσα πάντοτε ως ανεξάρτητος, με ανιδιοτέλεια και αμεροληψία, προασπίζοντας πάντα το συμφέρον του Δήμου Λιβαδιών και των κατοίκων του. Μοναδικό μου μέλημα ήταν και θα συνεχίσει να είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του Δήμου Λιβαδιών».
 
Ο κ. Αρμένης εξέφρασε προς τον Επαρχο Λάρνακας «θερμές ευχαριστίες για τη μέχρι σήμερα εποικοδομητική συνεργασία μας και ευελπιστώ στη συνέχιση της και στην ενίσχυση της. Ευχαριστίες εκφράζω ακόμα σε  όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα για τη στήριξη τους, αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημότες Λιβαδιών, που από την πρώτη μέρα της εκλογής μου ως Κοινοτάρχης, μέχρι και σήμερα, με στηρίζουν»..
 
Ο Δήμαρχος Λειβαδιών υποσχέθηκε στους δημότες ότι «θα συνεχίσω με ακόμα περισσότερο ζήλο και αγάπη για το καλώς νοούμενον συμφέρον του Δήμου μας, συνεργαζόμενος με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για να πάρουμε τα Λιβάδια ακόμα πιο μπροστά».
 
Ο Επαρχος Λάρνακας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από χθες όταν υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τους Δημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τις Σχολικές Εφορίες υπεβλήθη μόνο μία ένσταση, η οποία αφορά υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο  για τη Λάρνακα.
 
Πρόσθεσε ότι σε επιστολή του ο υποβάλλων την ένσταση (Ηλίας Πλαστήρας) αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος (Νικόλας Γεωργίου) δεν διαμένει στο Δήμο Λάρνακας αλλά στο Δήμο Αραδίππου.
 
Η συγκεκριμένη ένσταση απορρίφθηκε επειδή ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος είναι εγγεγραμμένος στον εκλογικό κατάλογο Λάρνακας και ο λόγος που επικαλείται ο υποβάλλων την ένσταση δεν περιλαμβάνεται στους λόγους για τους οποίους μπορεί να υποβληθεί ένσταση σύμφωνα με το Νόμο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE