ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μυλωνάς: «Βάλλεται ο λαός από αιωρούμενους και γενικόλογους τίτλους και ούτε ο ΠτΔ δεν έδωσε απαντήσεις»

Π. Μυλωνάς: «Βάλλεται ο λαός από αιωρούμενους και γενικόλογους τίτλους και ούτε ο ΠτΔ δεν έδωσε απαντήσεις»

Όλους αυτούς τους μήνες δεν κατορθώσαμε να απαντήσουμε στους ανθρώπους που μας εξέλεξαν για αντιπροσώπους τους γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διακινδυνεύει το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού ελληνισμού, δήλωσε ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς.

Στην ομιλία του στη Βουλή, κατά την ειδική συνεδρία της Ολομέλειας του σώματος για το Κυπριακό, ο κ. Μυλωνάς είπε ότι “οι ώρες είναι κρίσιμες”.

“Βάλλεται ο λαός από αιωρούμενους και γενικόλογους τίτλους: Εγγυήσεις, Ασφάλεια, Περιουσιακό, Εδαφικό, Εκ περιτροπής προεδρία, Οικονομία, Έποικοι. Και ουδείς, ούτε καν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν δίνει απαντήσεις.

Συνέχισε λέγοντας πως “οι ώρες είναι κρίσιμες και μπλέξαμε (όχι όλοι) σε ένα παιχνίδι συνθημάτων, κοινωνικών συναντήσεων και διαδικτυακών εγκωμίων για τον εκπρόσωπο της κατοχής, γνωρίζοντας (όχι όλοι) πως εκείνο που έχει σημασία είναι να ξεκουμπιστεί η Τουρκία από αυτό το νησί”.

Είπε ακόμα πως “εκείνο που έχει σημασία δεν είναι οι απορριπτικοί, αλλά η Άγκυρα”, προσθέτοντας ότι ακόμα “και αν όλα τα πολιτικά κόμματα υποστηρίξουν τη λύση του κυρίου Αβέρωφ ή του κυρίου Κυπριανού, το Κυπριακό θα διασύρεται στο Μοντ Πελεράν υπό το άγρυπνο και ειρωνικό βλέμμα του νεοσουλτάνου, ο οποίος, εν τω μεταξύ, θα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τον φασισμό του”.

“Όλοι θέλουμε λύση”, είπε, “είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θέλουμε, όμως, να απαντήσουμε στα παιδιά ή στα εγγόνια μας γιατί η Τουρκία είναι ακόμα παρούσα στον τόπο τους ή γιατί τους μετατρέψαμε σε πολίτες του πιο δυσλειτουργικού κράτους στον κόσμο. Γιατί νομιμοποιήσαμε την εισβολή, γιατί αναβαθμίσαμε το ψευδοκράτος, γιατί υποβαθμίσαμε την πάλαι ποτέ (έτσι θα λέμε) Κυπριακή Δημοκρατία”.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top