ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ επέλεξε τρεις 'σκληρούς' για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το ΣΕΑ και τη CIA

Ο Τραμπ επέλεξε τρεις 'σκληρούς' για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το ΣΕΑ και τη CIA

Και οι τρεις άνδρες δήλωσαν ότι αποδέχθηκαν την πρόταση του μεγιστάνα.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε σήμερα τρεις συντηρητικούς πολιτικούς οι οποίοι θεωρούνται πιστοί στον ίδιο με εξαιρετικά σκληρές θέσεις όσον αφορά τα ζητήματα της μετανάστευσης και της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, οι οποίοι θα ηγηθούν όταν αναλάβει την εξουσία η κυβέρνησή του στα πεδία της εθνικής ασφάλειας και της επιβολής του νόμου: τον γερουσιαστή Τζεφ Σέσιονς, ο οποίος θα αναλάβει Υπουργός Δικαιοσύνης, και τον Μάικ Πομπέο, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας, της CIA.

Επιπλέον, ο υποστράτηγος ε.α. Μάικ Φλιν, ο οποίος υποστηρίζει σθεναρά τις υποσχέσεις του Τραμπ περί υιοθέτησης ακόμη πιο σκληρής στάσης από τις ΗΠΑ έναντι των τζιχαντιστικών οργανώσεων, επελέγη από τον Τραμπ για να αναλάβει το αξίωμα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Οι τρεις επιλογές αυτές, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν σήμερα με μια ανακοίνωση της ομάδας μετάβασης του Τραμπ, γνωστοποιούνται καθώς ο Ρεπουμπλικάνος εκλεγμένος πρόεδρος συνεχίζει τις ζυμώσεις για να καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την κυβέρνησή του, η οποία θα διαδεχθεί αυτήν του Δημοκρατικού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα την 20ή Ιανουαρίου. Και οι τρεις άνδρες δήλωσαν ότι αποδέχθηκαν την πρόταση του μεγιστάνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top