ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΞΥΛΟΦΑΓΟY: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έσωσαν την ζωή του

ΞΥΛΟΦΑΓΟY: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έσωσαν την ζωή του

Τα χειρότερα γλίτωσε 59χρονος χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μελών της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου μετέβηκαν γύρω στις 11:10 το βράδυ της Παρασκευής 18/11 στο διαμέρισμα του 59χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, μετά από κλήση που δέχθηκαν από γείτονες.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο χώρο, ενημερώθηκαν ότι ο 59χρονος είχε προβλήματα υγείας, ενώ ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν στο επανειλημμένο κάλεσμα των αστυνομικών για να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος. Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας, αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου, εισήλθαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν τον 59χρονο να βρίσκεται αναίσθητος στο πάτωμα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, ενώ του χορηγήθηκε κατάλληλο ρόφημα με αποτέλεσμα να ανακτήσει μερικώς τις αισθήσεις του μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς είναι καλά στην υγεία του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top