Πρόεδρος: «Αναχωρώ για το Μοντ Πελαράν της Ελβετίας με την ίδια αποφασιστικότητα»

Πρόεδρος: «Αναχωρώ για το Μοντ Πελαράν της Ελβετίας με την ίδια αποφασιστικότητα»

Αναχωρώ για το Μοντ Πελαράν της Ελβετίας “με την ίδια αποφασιστικότητα να εργαστώ προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος, και μακάρι γιατί όχι, να δημιουργηθούν συνθήκες που να μας οδηγήσουν στις τελικές φάσεις αλλά και επιτέλους να εξευρεθεί μια λύση”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου και πριν μεταβεί για τον β` γύρο διαπραγματεύσεων στην Ελβετία, με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε ότι “δεν παραγνωρίζω τις έγνοιες και τις ανησυχίες του κυπριακού ελληνισμού που εκπροσωπώ στις συνομιλίες και τις απόψεις των αρχηγών των κομμάτων όπως τις έχω ακούσει”.

Για τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που άρχισαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως “ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές και απόλυτα δημιουργικές παρά τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν, ο προβληματισμός όμως ήταν στα πλαίσια, όχι απλώς τα αποδεκτά αλλά σε ένα πλαίσιο δημιουργικό προκειμένου να ακούσω σκέψεις, προβληματισμούς και εισηγήσεις”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE