Απίστευτη επίθεση στη μάνα του Παντελίδη με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Απίστευτη επίθεση στη μάνα του Παντελίδη με χυδαίους χαρακτηρισμούς

Φαίνεται ότι ο πανικός κάποιων είναι τόσο μεγάλος που δεν υπολογίζουν, ούτε τα 9μηνα, ούτε βεβαίως την κατάσταση της μάνας του νεκρού τραγουδιστή.

Την Παρασκευή (18/11) λοιπόν, στο προφίλ της μητέρας του Παντελή, ειδικά κάτω από την εικόνα με την κρεμάλα, γράφτηκαν από μαϊμού προφίλ, σχόλια για τον αποθανώντα, που προσβάλλουν την μνήμη του.

Όπως αναφέρει το Nasos-Blog, με χυδαίες εκφράσεις κάποιοι πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να επιτίθενται στην μάνα.

Βεβαίως οι λογαριασμοί μπορεί να είναι μαϊμού αλλά η ip, το ίχνος του τύπου ή της τύπισσας που γράφουν αυτές τις αηδίες είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί.

Για να είμαι ακριβείς, σε λίγες ώρες θα έχει εντοπιστεί.

Η ίδια η Αθηνά δεν αντέδρασε. Το μόνο που έκανε είναι να κατεβάσει το πόστ, διότι η συζήτηση είχε φτάσει σε τραγικό σημείο.

Η ίδια γνωρίζει καλά πώς οι κινήσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι.

Και καλά θα κάνουν και κάποιοι που την φοβούνται να καταλάβουν πως τόσο η ίδια αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του Παντελίδη δεν θα σταματήσουν μέχρι να μάθουν την αλήθεια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE