Έρχεται κατακλυσμός στην Κύπρο! Τρεις μήνες θα βρέχει! – Τι δηλώνει μελετητής καιρικών φαινομένων

Έρχεται κατακλυσμός στην Κύπρο! Τρεις μήνες θα βρέχει! – Τι δηλώνει μελετητής καιρικών φαινομένων

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε βροχές ούτε για δείγμα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ.

Όπως δηλώνει ο μελετητής καιρικών φαινομένων Τάσος Λάμπρου, ο οποίος καταγράφει τα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο εδώ και 35 χρόνια, θα έχουμε τρεις μήνες... κατακλυσμού.

Μιλώντας στον «Πολίτη» έκανε λόγο για ιδιαίτερα βροχερό χειμώνα. Ο κ. Λάμπρου λέει πως λίγο μετά τα «Νικολοβάρβαρα» (6 Δεκεμβρίου) θα ανοίξουν οι κρουνοί. Μίλησε για σημαντικές βροχοπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του μήνα.

Βροχές προβλέπει πως θα υπάρχουν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. «Δεν αναφέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες γιατί όλοι οι μήνες θα έχουν βροχές. Η προέλευσή τους θα είναι από τον παράλληλο διάδρομο της Ελλάδας, ενώ μόνο χιόνια θα πάρουμε από την Τουρκία» είπε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE