ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 33χρονος – Χτύπησε βιαία στους πασσάλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 33χρονος – Χτύπησε βιαία στους πασσάλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλος ένας συμπολίτης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Πρόκειται για 33χρονο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 5:45 τα ξημερώματα της Κυριακής 20/11, στην οδό Ελευθερίας στο Κέντρο της Λεμεσού.

Ο ίδιος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μεγάλης κυβισμού μοτοσυκλέτα του χτυπώντας βιαία και διαδοχικά σε πάσσαλους του πεζοδρομίου.  

Ο άτυχος 33χρονος έφερε κράνος ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φαίνεται να έτρεχε.

Παράλληλα θα διενεργηθεί στο θύμα έλεγχος αλκοόλης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην μοτοσυκλέτα επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο το οποίο είναι καλά στην υγεία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία και πάλι στην άσφαλτο – Νεκρός μοτοσικλετιστής

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE