ΜΑΡΙ: Νεαρός με στέρηση άδειας ανατράπηκε σε χαντάκι – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

ΜΑΡΙ: Νεαρός με στέρηση άδειας ανατράπηκε σε χαντάκι – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

Εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 19χρονου από την Χοιροκοιτία ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  σήμερα  γύρω στις πέντε το πρωί το  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος με συνοδηγό 17χρονο από την Μολδαβία, κάτοικο Αγίου Θεοδώρου , παρά την  έξοδο του Μαρί  άγνωστο γιατί  παρεξέκλινε της πορείας του κι  ανατράπηκε σε χαντάκι αριστερά του δρόμου σε σχέση με την πορεία του.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 19χρονου οδηγού και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο 17χρονος συνοδηγός ουδέν έπαθε.

Από τις αστυνομικές  εξετάσεις  προέκυψε πως ο 19χρονος ήταν με στερημένη άδεια οδηγού μεταξύ των ημερομηνιών 29 Οκτωβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2016.

ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE