Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πανηγύρισε την νίκη της Ομόνοιας ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας, Χρίστος Χριστοφίδης.
Ο κύριος Χριστοφίδης στο μήνυμά του γράφει «Ομονοιάκκα σιηλλάκκα RESPECT. Μπορούμε ψηλότερα. Συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά, τον υπέροχο πράσινο λαό και τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά».
H Ομόνοια στον αγώνα της Κυριακής 20/11, έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ και πήρε την νίκη μέσα στο ΓΣΠ με 2-1.
Έτσι η ομάδα της Λευκωσίας φτάνει τους 24 βαθμούς και μπαίνει για τα καλά πλέον στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις