ΤΡΑΓΙΚΟ! Γεμάτη σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα πολυσύχναστη παραλία στο Παραλίμνι λόγω... επισκεψιμότητα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΙΚΟ! Γεμάτη σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα πολυσύχναστη παραλία στο Παραλίμνι λόγω... επισκεψιμότητα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις;

Κύπριος πολίτης ο οποίος μάλλον επισκέφτηκε την εν λόγω περιοχή στο Παραλίμνι, δημοσίευσε φωτογραφίες από την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον πολίτη που ανάρτησε τις φωτογραφίες σε γνωστή σελίδα στο Facebook, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Νοέμβριο όπου η εν λόγω παραλία έχει 0 επισκεψιμότητα​, όπως αναφέρει ο ίδιος.

«Είναι άξιο απορίας να μάθουμε κάθε πόσο καθαρίζονται οι παραλίες, πόσο φρόνιμο είναι να μένουν ακάθαρτες όλο τον χειμώνα και σε τι χρησιμοποιούνται τα λεφτά από τις εισπράξεις των ξαπλώστρων/ομπρελων όλο το καλοκαίρι», ήταν η σκέψη που μοιράστηκε μαζί με τους υπόλοιπους ο συγκεκριμένος πολίτης που δημοσίευσε την όλη κατάσταση. 

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη την ανάρτηση του παραπονούμενου πολίτη και τις φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE