Φωτογράφος της Λεμεσού ο 31χρονος συλληφθείς για παιδική πορνογραφία – Η αντίδραση του όταν τον συνέλαβαν

Φωτογράφος της Λεμεσού ο 31χρονος συλληφθείς για παιδική πορνογραφία – Η αντίδραση του όταν τον συνέλαβαν

Ως μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις κατοχής και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού χαρακτηρίζει η Αστυνομία την πρόσφατη υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται 31χρονος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 31χρονος φωτογράφος κάτοικος Λεμεσού, είχε συστηματική ενασχόληση με την παιδική πορνογραφία του τελευταίους οκτώ μήνες.

Μετά από σχετική παρακολούθηση του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο 31χρονος εντοπίστηκε στην οικία του μαζί με 1000 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για τα εν λόγω ηλεκτρονικά αρχεία ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία εντόπισε και ένα αεροβόλο πιστόλι για το οποίο δεν υπήρχε σχετική άδεια.

Το επαρχιακό δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη κράτηση του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.