ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε το «κορίτσι που έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου» -Το ανακοίνωσε ο πατέρας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε το «κορίτσι που έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου» -Το ανακοίνωσε ο πατέρας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγινε άγγελος και βρίσκεται στον παράδεισο... Ο λόγος για το κοριτσάκι που «έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου»...

Αυτή την εξέλιξη γνωστοποίησε ο 30χρονος πατέρας του κοριτσιού Άντι Γουίλαν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε μια συνταρακατική ασπρόμαυρη φωτογραφία, με τη μικρή Τζέσικα να σφαδάζει από τον πόνο πολεμώντας τον καρκίνο.

Η 4χρονη Τζέσικα, από το Λάνκασαϊρ της Βρετανίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τελικού σταδίου τον Σεπτέμβριο του 2015.

Μια εκστρατεία στο διαδίκτυο είχε βοηθήσει στο να συγκεντρωθούν περίπου 100.000 ευρώ για να μπορέσει η Τζέσικα να περάσει όσο γίνεται καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες ζωής της. Αλλά πλέον ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι έκλεισε την ιστοσελίδα μέσω της οποίας συγκεντρώνονταν χρήματα και και έγραψε online ότι «το παιδί μου μόλις έγινε ένα άγγελος».

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν υπερκάλυψαν τα έξοδα της θεραπείας και η οικογένεια που έχει μεγάλο πόνο θα θα διαθέσει για κοινοφελείς σκοπούς.

Τα όσα έγραφε ο Αντι Γουίλαν λίγο πριν από τον θάνατο της Τζέσικα προκαλούν ρίγη συγκίνησης:

«Τα επίπεδα αίματος της Τζέσικα έχουν μειωθεί δραματικά τις τελευταίες μέρες. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τώρα ξέρουμε ότι ο χρόνος που της απομένει έχει δυστυχώς περιοριστεί πολύ. Ως οικογένεια, έχουμε συγκινηθεί από τα μηνύματα που έχουμε λάβει μέχρι τώρα -για την ακρίβεια, ήταν τόσα πολλά από όλο τον κόσμο που δεν μπορέσαμε καν να τα διαβάσουμε, καθώς προσπαθούμε να φροντίσουμε την Τζέσικα.

Τώρα, θα αποχωρήσουμε προσωρινά από όλα τα social media, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή μας από την προσπάθεια να κάνουμε την Τζέσικα να αισθάνεται όσο πιο όμορφα γίνεται για όσον χρόνο τής απομένει ακόμα.

Όπως καταλαβαίνετε, οι καρδιές όλων στην οικογένεια έχουν ραγίσει από το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας να της δώσουμε έξτρα χρόνο ζωής, σε συνδυασμό με μια καλή ποιότητα ζωής, δεν ευοδώθηκαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ποικίλες προτάσεις που μας στείλατε προκειμένου να διαχειριστούμε την ασθένεια. Για ακόμη μια φορά σάς ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, τα μηνύματά σας και τις προσπάθειές σας να συγκεντρωθούν χρήματα.

Όταν το επιτρέψει ο χρόνος, θα επιλέξουμε μια φιλανθρωπική οργάνωση κοντά στη δική μας καρδιά και στην καρδιά της Τζέσικα, με σκοπό να βοηθήσουμε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην έρευνα για την ασθένεια, ώστε στο μέλλον λιγότερα παιδιά και λιγότερες οικογένειες να υποφέρουν από την ίδια μοίρα.

Κλαίω τώρα που τα γράφω αυτά, μη θέλοντας να παραδεχθώ ότι το τέλος είναι κοντά. Πάντα θέλαμε το καλύτερο για την Τζέσικα και πιστεύουμε ότι τώρα, σταματώντας τα όλα εκτός από τη διαχείριση του πόνου, πρέπει να της δώσουμε το πιο άνετο και αξιοπρεπές τέλος».

O Αντι Γουίλαν είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία της κόρης του πριν από λίγο καιρό. Είπε ότι την τράβηξε ως αναμνηστικό, κάτι που θα κοιτάνε όταν θα ανησυχούν για τα πάντα, για το αν έκαναν το σωστό πράγμα όταν σταμάτησαν τη θεραπεία. Οταν όμως πέρασε τη φωτογραφία στον υπολογιστή, κατάλαβε πόσο δυνατή ήταν και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αλλάξει την οπτική πολλών ανθρώπων. «Το πρόσωπο του καρκίνου δεν είναι ένα χαμογελαστό παιδί, τριγυρισμένο από διάσημους. Αυτό προσπάθησα να δείξω. Πολλοί είπαν ότι τράβηξαν παρόμοιες φωτογραφίες και δεν μπορούσαν να τις κοιτάξουν. Οτι σκέφτηκαν πως αυτό ακριβώς πέρασαν. Και για όσους δεν το έχουν περάσει, η φωτογραφία δείχνει πόσο απαίσιος είναι ο παιδικός καρκίνος», είχε γράψει τότε.

Ρεπορτάζ με φωτογραφίες στο newsone.gr
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top