ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: 8 χρόνια στη φυλακή ο 39χρονος πατροκτόνος - «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: 8 χρόνια στη φυλακή ο 39χρονος πατροκτόνος - «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 40χρονος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου είχε αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα του στην οικία του στον Αρχάγγελο. Είναι φανερό ότι λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Πρόκειται για άτομο αραβικής καταγωγής που πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι τον πατέρα του, που είχε κινητικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατροκτόνος Αρχαγγέλου σε αστυνομικούς: «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

Το θύμα διαμένει στην Κύπρο από το 1975 και μέχρι το 2008 ήταν επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο.

Ο γιος του θεωρούσε ότι με το να τον σκοτώσει τον απάλασσε από τα προβλήματα που είχε λόγω των κινητικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Ο 40χρονος δράστης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την πράξη του, φέρεται να είπε σε αστυνομικούς τα ακόλουθα: «Τον εξιλέωσα. Έκανα το καλύτερο για τον πατέρα μου». Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε αναφέρει τηλεφωνικώς το φονικό στην Αστυνομία.

Όπως έγραφε στις 13 Νοεμβρίου του 2015 το ThemaOnline, η τραγική φιγούρα στη σκηνή ήταν η σύζυγος του θανόντα και μάνα του φονιά. Μπροστά στα μάτια της διεπράχθη το έγκλημα. Μέχρι και τις 15:30 βρισκόταν έξω από το σπίτι και έκλαιγε με λυγμούς (το έγκλημα είχε γίνει γύρω στη 01:00 το μεσημέρι). Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Η οδύνη της για τον χαμό του άντρα της, ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή στους παρευρισκόμενους…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top