Η τραγουδίστρια που δέχτηκε το περισσότερο μπούλινγκ για τα κιλά της στην Ελλάδα!

Η τραγουδίστρια που δέχτηκε το περισσότερο μπούλινγκ για τα κιλά της στην Ελλάδα!

Η ίδια πλέον δηλώνει ότι έμαθε να μην ασχολείται με τα δημοσιέυματα...

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πρόσφατα πως δεν ασχολείται με το θέμα των κιλών. Θεωρεί πως δέχθηκε μπούλινγκ για το θέμα αυτό; Υπήρξαν σχόλια ή δημοσιεύματα που την στενοχώρησαν;

«Σαφώς και είναι μπούλινγκ αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι. Οπότε ναι, δέχθηκα μπούλινγκ από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό»

Ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσε στο παρελθόν. Τι την έκανε να το μοιραστεί με τον κόσμο;
«Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ηταν Σαββατοκύριακο. Τους λέω «παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;» και μου απαντούν «είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού». Εχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες».

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαρίζου έλενα

Το έχει ξεπεράσει οριστικά;
«Οχι. Αλλά μπορώ πλέον και το ελέγχω. Το έπαθα τον προηγούμενο χειμώνα. Ηταν αργά τη νύχτα, ήμουν μόνη στο σπίτι, ο Ανδρέας έλειπε στο Λονδίνο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, κάτσαμε μαζί και όλα καλά», αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Tv Έθνος.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Σε ραγδαίες εξελίξεις προβαίνει το ΥΠΕΣ μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, αφού προτίθεται να προχωρήσει άμεσα και να θέσει τον Φαίδωνα Φαίδωνος και τον δήμαρχο Λευκονοίκου σε αργία.

BEST OF TOTHEMAONLINE