Η Μονογιού δεν θέλει να παντρευτεί τον Διονύση Τσακνή! Και υπάρχει λόγος!

Η Μονογιού δεν θέλει να παντρευτεί τον Διονύση Τσακνή! Και υπάρχει λόγος!

Καταρχάς δεν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό της με νυφικό και κατά δεύτερον...

Η Άννα Μονογιού έδωσε μια αποκαλυπτική και θα χαρακτηρίζαμε ακόμα και ως «αληθινή» την συνέντευξη της στον Τάσο Ευαγγέλου για το περιοδικό Hello Κύπρου, όπου άνοιξε την καρδιά της, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για το θέμα του γάμου και παρέθεσε τις απόψεις της, οι οποίες ομολογουμένως είναι διαφορετικές από αυτές των περισσότερων γυναικών της ηλικίας της. Η ρουτίνα που ζει, με τον άνθρωπό της, που ακούει στο όνομα Δινύσης Τσακνής, και ο τρόπος που επιλέγει να ζει μαζί του της φτάνει και της περισσεύει.

Στον έρωτα φάνηκες τυχερή;

Ναι πολύ (χαμόγελο)

Ενώ ζεις τον έρωτα στο έπακρον, εντούτοις έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως δεν «είδες», δεν φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου με νυφικό.

Ναι, δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα αυτό. Η ρουτίνα που ζω, με τον άνθρωπό μου και που επιλέγω να ζω, μου φτάνει και μου περισσεύει.

Δεν είναι κάπως βαρετό να ζεις σε μια ρουτίνα; 

Όχι, γιατί όπως είπα είναι μια ρουτίνα που επιλέγω εγώ. Μου παρέχει ασφάλεια, μου βγάζει αν θέλεις κάτι ανθρώπινο και μ` αρέσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE