ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡI: Επτά χρόνια φυλάκιση στον Πέτρο Τσαλικίδη τέως αρχηγό της Ε.Φ

ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΡI: Επτά χρόνια φυλάκιση στον  Πέτρο Τσαλικίδη τέως αρχηγό της Ε.Φ

Επτά χρόνια φυλάκισης επέβαλε στον Πέτρο Τσαλικίδη το Στρατοδικείο Αθηνών, αφού το έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στην φονική έκρηξη στο Μαρί το 2011, όπου σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι.

Ο κ. Τσαλικίδης υποστήριξε πως δεν φέρει ευθύνη για την τραγωδία και ότι υπέβαλε την παραίτησή του από το στράτευμα σχεδόν αμέσως μετά το φοβερό συμβάν, που συντάραξε την Κύπρο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα παλικάρια, που χάθηκαν, όπως είπε.

Σύμφωνα με Ελληνικά δημοσιεύματα ο κ. Τσαλικίδης άσκησε έφεση στην απόφαση και ως εκ τούτου φέθηκε ελεύθερος, χωρίς  περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE