Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Ο Πύργος του Άιφελ χωρίς την κορυφή του

Στη σπάνια φωτογραφία της εποχής φαίνεται η ταχύτατη πρόοδος των εργασιών, αλλά και οι Παριζιάνοι που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη νότια περιοχή του Σηκουάνα.

Πιθανώς οι περιπατητές συζητούσαν για το «τερατούργημα» που βρισκόταν σε εξέλιξη και δεχόταν καθημερινά τα «οργισμένα» πυρά του Τύπου, των καλλιτεχνών και των κατοίκων της πόλης.
Ο μεταλλικός Πύργος που κατασκευάστηκε με σκοπό να αποτελέσει την είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης όπου θα εορτάζονταν και τα 100 χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης, ζυγίζει περίπου 10 χιλιάδες τόνους. 
 

Δείτε περισσότερα και τη φωτογραφία στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE