Διάγγελμα Αναστασιάδη: Συζήτηση στα social media για το αν θα θυμίσει Τάσσο Παπαδόπουλο: «Ελπίζω να μεν έχουμε κλάμα τούτη την φορά» VIDEO

Διάγγελμα Αναστασιάδη: Συζήτηση στα social media για το αν θα θυμίσει Τάσσο Παπαδόπουλο: «Ελπίζω να μεν έχουμε κλάμα τούτη την φορά» VIDEO

Συζήτηση έχει ξεκινήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους χρήστες του διαδικτύου με αφορμή το κρίσιμο διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφορικά με το ναυάγιο στο Μον Πελεράν.

Το διακαναλικό διάγγελμα του Προέδρου Αναστασιάδη, θα προβληθεί στις 20:00 το βράδυ και χαρακτηρίζεται ως το πιο σημαντικό από όσα έχει απευθύνει μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει το λαό στο διάγγελμα του για τους λόγους του ναυαγίου και για το πως συνεχίζουν από εδώ και πέρα οι διαπραγματεύσεις.

Με αναρτήσεις τους στο facebook πολίτες θυμήθηκαν το διάγγελμα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου το 2004, όταν τότε είχε δακρύσει καλώντας τον λαό να πει όχι στο σχέδιο Ανάν.

Δείτε τα σχόλια στο facebook:

Με αφορμή τις εν λόγω αναφορές σας παρουσιάζουμε πότε οι τρεις τελευταίοι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας έκλαψαν και για ποιο λόγο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε οδικό χάρτη κινούνται τα ΗΕ χωρίς να υπάρχουν μαγικές λύσεις-Τορπιλίζει τις προσπάθειες ο Ερσίν Τατάρ

Κυπριακό: Σε οδικό χάρτη κινούνται τα ΗΕ χωρίς να υπάρχουν μαγικές λύσεις-Τορπιλίζει τις προσπάθειες ο Ερσίν Τατάρ

Αναμένοντας τον καθορισμό ημερομηνίας για την διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης, η Λευκωσία θέτει ως επιτακτική ανάγκη την δημιουργία ενός πλαισίου πάνω στο οποίο θα κινηθεί η συνάντηση και αυτό είναι ένα από τα ζητήματα τα οποία μετέφερε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, στη συνάντηση που είχε με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE