Κύπριος επώνυμος έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά!

Κύπριος επώνυμος έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά!

Πλέον κρατά στα χέρια του τον νεογέννητο του γιο, καρπό του έρωτά του με την δεύτερη του σύζυγο...

Η σύζυγός του Peter Andre, Emily MacDonagh τον έκανε τρισευτυχισμένο για δεύτερη φορά, αφού του χάρισε ένα υγιέστατο αγόρι, το οποίο έφερε στον κόσμο την Τρίτη, 22/11.Το ζεύγος έχει ήδη μια κόρη, την 2χρονη Αμέλια. 

Το ζεύγος έχει δύο παιδάκια και ο Κύπριος τραγουδιστής έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Very very happy for our new baby boy :))Thanks so much for all you're lovely comments. Buzzing» θέλοντας να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που έσπευσε να του ευχηθεί για το ευχάριστο γεγονός.

Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή επιβεβαίωσε ότι τόσο η σύζυγος, όσο και το νεογέννητο αγόρι χαίρουν άκρας υγείας. Αυτό είναι το τέτατρτο παιδί του Αυστραλοκύπριου. Έχει τον Junior, 11 και την Princess που είναι κιόλας 8 ετών, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Katie Price.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.