Εκτός ζητούν να μείνουν τα κέντρα αναψυχής από νόμο για έλεγχο του καπνίσματος

Εκτός ζητούν να μείνουν τα κέντρα αναψυχής από νόμο για έλεγχο του καπνίσματος

Έκκληση στη Βουλή όπως αφήσει έξω το μέρος που αφορά τα κέντρα αναψυχής από την ψηφοφορία της νομοθεσίας για έλεγχο του καπνίσματος απευθύνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ).

«Ενόψει της επόμενης Ολομέλειας της Βουλής και με βάση την πρόθεσή της να προχωρήσει στη ψήφιση της προτεινόμενης νομοθεσίας για έλεγχο του καπνίσματος ο ΠΑ.ΣΙ.Κ.Α κάνει για μια ακόμα φορά δραματική έκκληση όπως αφήσει έξω το μέρος που αφορά τα κέντρα αναψυχής», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του συνδέσμου.

Με βάση την υπάρχουσα κατάσταση και το γεγονός ότι έχει ήδη ψηφιστεί νομοθεσία που θα επιτρέπει το κάπνισμα στα καζίνο , ο ΠΑΣΙΚΑ πιστεύει ότι «θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία, ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις που προέρχονται τόσο από τον ΠΑΣΙΚΑ αλλά και άλλους εταίρους της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να εξευρεθούν λύσεις που θα δίνουν διέξοδο και θα μειώνουν στο δυνατό βαθμό τα προβλήματα που τους δημιουργεί η καθολική απαγόρευση».

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE