ΚΥΠΡΙΑΚΟ: O Μπάιντεν ενθάρρυνε τους δυο ηγέτες να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: O Μπάιντεν ενθάρρυνε τους δυο ηγέτες να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, αναφέρεται σύντομη γραπτή δήλωση εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

"Ο Αντιπρόεδρος ενθάρρυνε τους ηγέτες να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα των ηγετών να εξασφαλίσουν μια διευθέτηση που θα επανενώνει την Κύπρο ως μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, προς όφελος όλων των Κυπρίων", καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE