Έκρηξη στα Άδανα της Τουρκίας - Νεκροί και τραυματίες

Έκρηξη στα Άδανα της Τουρκίας - Νεκροί και τραυματίες

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 16 τραυματίστηκαν από έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί στην πόλη Άδανα, στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας.

Η έκρηξη συντάραξε το κτίριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του κυβερνήτη. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του στο CNN Turk, η έκρηξη εκτιμάται ότι πραγματοποιήθηκε από μία γυναίκα. 

Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν ένα όχημα να φλέγεται, στο πάρκινγκ του κτιρίου, έξω από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη και πυκνός μαύρος καπνός να βγαίνει από αυτό, σύμφωνα με το CNN Τurk.
«Ελεϊνή επίθεση» 

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Ομέρ Τσελίκ χαρακτήρισε την έκρηξη ως «ελεεινή επίθεση, ενώ δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές, σχετικά με την αιτία που την προκάλεσε.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE