Βουλευτής του ΑΚΕΛ σε πάνελ για το Κυπριακό: «Με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Ομόνοια θα ήθελα πολύ να φέρουμε τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα»

Βουλευτής του ΑΚΕΛ σε πάνελ για το Κυπριακό: «Με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Ομόνοια θα ήθελα πολύ να φέρουμε τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα»

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει το Κυπριακό είναι το top θέμα της επικαιρότητας λόγω του ναυαγίου στο Μον Πελεράν.

Ως εκ τούτου στα πάνελ των τηλεοράσεων κυριαρχεί αποκλειστικά σχεδόν το μέλλον του Κυπριακού.

Το πρωί της Πέμπτης 24/11, στο ΡΙΚ καλεσμένοι ήταν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Κυπριανού, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

Ο τελευταίος, μίλησε για την ανάγκη αλλαγής στρατηγικής το Κυπριακό και απεγκλωβισμού της πλευράς μας από την πεπατημένη ώστε να προκαλέσουμε κόστος στην Τουρκία και να αλλάξει στάση απέναντι μας.

Τα επιχειρήματα του κ. Μιχαηλίδη θεωρήθηκαν ως μάλλον εξωπραγματικά από τον κ. Δαμιανού του ΑΚΕΛ ο οποίος θέλησε να απαντήσει με ποδοσφαιρικούς όρους συνδέοντας τον Μέσι και την Ομόνοια με το Κυπριακό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE