Τελούσε υπό μεγάλη πίεση ο ΠτΔ μετά το Εθνικό Συμβούλιο – VIDEO

Τελούσε υπό μεγάλη πίεση ο ΠτΔ μετά το Εθνικό Συμβούλιο – VIDEO

Η περίοδος αυτή για το Κυπριακό είναι πολύ επίπονη αλλά και κουραστική, κυρίως για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος μετά από πολύωρη ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου και με βεβαρημένο πρόγραμμά έκανε κάποιες δηλώσεις του ποδαρίου.

Ο ίδιος φάνηκε αρκετά πιεσμένος. Φάνηκε από τον τρόπο που μιλούσε πως δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και ότι είχε το μυαλό του σε υποχρεώσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι θέλοντας να το… κόψει στους δημοσιογράφους ευγενικά, επικαλέστηκε συνάντηση στην Ελληνική Πρεσβεία και τηλεφώνημα από την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Ακολούθησε παύση, σκέψη και… όταν δημοσιογράφος προσπάθησε να τον βοηθήσει να βρει τον ειρμό του, κάτι ψέλλιψε για την Τερέζα Μέι.

Η απογοήτευση του Πρόεδρου από την κατάληξη των συνομιλιών στο Μον Πελεράν και η ένταση των ημερών, ήταν λογικό να έχουν παρενέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE