Πρόεδρος ΕΛΑΜ: «Να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις σε νέα βάση»

Πρόεδρος ΕΛΑΜ: «Να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις σε νέα βάση»

Πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις σε νέα βάση, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου κάνοντας αναφορά για λύση ενιαίου κράτους.

«Σαράντα-δύο χρόνια έχουμε οδηγηθεί σε αδιέξοδα. Η λύση βρίσκεται αλλού, πρέπει να αλλάξουμε λοιπόν δρόμο και να πορευτούμε στο δρόμο τους ενιαίου κράτους» ανέφερε την Πέμπτη, σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου.

Ως προς το αποτέλεσμα των συνομιλιών στο Μον Πελεράν, ο κ. Χρίστου είπε ότι φαίνεται ολοκάθαρα ότι η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στην τουρκική πλευρά.

«Όσο η δική μας πλευρά υποχωρεί, νέες αξιώσεις εγείρονται από την πλευρά της Τουρκίας, αυτό είναι το παιχνίδι που παίζεται για 42 χρόνια» είπε.

Καταληκτικά, ανέφερε ότι το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει γραπτές εισηγήσεις και προτάσεις, ενώ θα επανέλθει κατά τη δεύτερη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, προβαίνοντας σε πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των θέσεων του κόμματος.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελεσίγραφο Τραμπ στους Ευρωπαίους: Αν πείτε όχι για τη Γροιλανδία θα το θυμόμαστε - Απέκλεισε τη χρήση βίας

Τελεσίγραφο Τραμπ στους Ευρωπαίους: Αν πείτε όχι για τη Γροιλανδία θα το θυμόμαστε - Απέκλεισε τη χρήση βίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως δεν θα χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για την κατάκτηση της Γροιλανδίας, αλλά ζήτησε οι ΗΠΑ να αποκτήσουν την ιδιοκτησία του νησιού της Αρκτικής που βρίσκεται υπό δανική κυριαρχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE