ΚΟΣΜΟΣ

Έρχονται οι δωρεάν πτήσεις από την Ryanair! Η αποκάλυψη του αφεντικού της εταιρίας που τάραξε τα νερά

Έρχονται οι δωρεάν πτήσεις από την Ryanair! Η αποκάλυψη του αφεντικού της εταιρίας που τάραξε τα νερά

Η χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική, θα μπορούσε να προσφέρει ταξίδια σε μηδενικό κόστος για τον πελάτη μέσα στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια, σύμφωνα με το αφεντικό της Michael O'Leary. Οι δηλώσεις του έρχονται λίγο αφότου η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε κέρδη ρεκόρ φέτος.

Τα σχέδια της Ryanair να προσφέρει εντελώς δωρεάν πτήσεις μέσα στην επόμενη δεκαετία προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών στα 200 εκατομμύρια, αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Michael O’Leary.

Αντί να κερδίζει χρήματα από τις πωλήσεις αεροπορικών θέσεων, η εταιρεία θα μπορούσε να μοιραστεί τα έσοδα από τα καταστήματα των αεροδρομίων, είπε ο O’Leary, μιλώντας στο συνέδριο της βρετανικής ΑΟΑ και πρόσθεσε ότι προτίθεται να καταργήσει τους ναύλους στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια, προκειμένου η Ryanair να γεμίσει τα αεροπλάνα της.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η φόρμουλα επιμερισμού των λιανικών εσόδων που προτείνει δεν θα μπορούσε να αποδώσει σε μεγάλα αεροδρόμια όπως αυτό του Heathrow, αλλά είπε ότι η αεροπορική εταιρεία συνομιλεί ήδη με μικρότερα αεροδρόμια που μειώνουν τα αεροπορικά τέλη για να τονώσουν την κίνηση.

Rows and reduced fares: the history of Ryanair

«Έχω αυτό το όραμα, στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια οι αεροπορικοί ναύλοι στη Ryanair να είναι δωρεάν, οπότε οι πτήσεις θα είναι πλήρεις και θα κερδίζουμε τα χρήματά μας από την κατανομή των εσόδων από το αεροδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κάνω πωλήσεις θέσεων αυτή την εβδομάδα στις 4 £ και πληρώνω 13 £ APD (Air Passenger Duty, ειδικό φόρο κατανάλωσης). Σάς πληρώνω για να πετάξετε με μένα. Αντί των προωθητικών εισιτηρίων των 9£ ή 5 £, τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι δωρεάν», κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Image result for ryanair

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι ναύλοι θα μειωθούν κατά 10% έως 15% φέτος. Εξάλλου, ήδη πραγματοποιεί τουλάχιστον το 25% των εσόδων της από την πώληση πρόσθετων, όπως η ασφάλιση και ενοικίαση αυτοκινήτου.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top