«Αυτό που είναι γνωστό για τους Κύπριους δεν είναι τα γαϊδούρια τους, αλλά η γαϊδουριά τους»

«Αυτό που είναι γνωστό για τους Κύπριους δεν είναι τα γαϊδούρια τους, αλλά η γαϊδουριά τους»

«Μακάριος και Ντενκτάς. Δυο Παφίτες. Δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν. Χριστόφιας και Ταλάτ. Δυο Κερυνειώτες. Δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν Αναστασιάδης και Ακιντζί. Δυο Λεμεσιανοί. Δεν μπόρεσαν να συυμφωνήσουν. Ποιός έχει σειρά; Δυο Μορφίτες και ύστερα δυο Αμμοχωστιανοί;».

Αυτά σημειώνει στην προμετωπίδα του σχολίου του στον «Πολίτη» ο απολαυστικός Σενέρ Λεβέντ και προσθέτει: «Ο δάσκαλος Αρίφ είχε πει: ‘Αυτό που είναι γνωστό για τους Κύπριους δεν είναι τα γαϊδούρια τους, αλλά η γαϊδουριά τους’».

Και στη συνέχεια, λέει τα πράγματα με το όνομά τους ξεμπροστιάζοντας τον Ακιντζί που υπέκυψε στο τράβηγμα του αυτιού του από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ουσία ρίχνει το φταίξιμο σε Άγκυρα και αποτυχία του Ακιντζί να προωθήσει τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων, ενδίδοντας στις πιέσεις του σουλτάνου...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE