ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έταζε αυτοκίνητα και είσπραξε χιλιάδες ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έταζε αυτοκίνητα και είσπραξε χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο αυτοκινήτων εξετάζει η Αστυνομία.

Συνελήφθη την Πέμπτη (24/11) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ετών 2014-2016, ο συλληφθείς φέρεται να έλαβε συνολικά το χρηματικό ποσό των €232,453 από άλλο πρόσωπο με σκοπό να εισάγουν στη Δημοκρατία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και κάποια από αυτά ουδέποτε εισήχθησαν. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE