Η επώνυμη Κύπρια αποκάλυψε μετά από χρόνια τον μυστικό της αρραβώνα! VIDEO
25.11.2016 - 13:59
Μια σχέση 7 ολόκληρων χρόνων που έληκε και κατέληξε...
Την καρδιά της άνοιξε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Δέσποινα Ολυμπίου και για πρώτη φορά αποκάλυψε τον αρραβώνα που έκανε και δεν έμαθε κανείς πριν πολλά χρόνια… ενώ μίλησε και για την αποβολή της.
Σύμφωνα με το govastileto η αγαπημένη τραγουδίστρια που μιλά σπάνια για τα προσωπικά της είπε πως είχε αρραβωνιαστεί μόλις τελείωσε το σχολείο στα 17 με 18 χρονών και δήλωσε: «Όπως αρραβωνιάστηκα έτσι ξεαρραβωνιάστηκα...».
Όταν ρωτήθηκε για τον νυν σύντροφό της, Μάνο Δούκα, που είναι μαζί τέσσερα χρόνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ» με τρυφερά λόγια, λέγοντας: «Η σχέση που έχω ήρθε λες και ήταν γραφτό να γίνει...» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε: «Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη αλλά ευτυχώς δεν κινδύνευσα...»!
Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Καινούργιου στο παρακάτω video:
Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.