Τριάντα λεπτά σκληρής τσόντας στον αέρα του CNN

Τριάντα λεπτά σκληρής τσόντας στον αέρα του CNN

Μισή ώρα σκληρού πορνό μεταδόθηκε από το CNN το βράδυ της Πέμπτης, μετά από ένα απίστευτο λάθος παρόχου υπηρεσιών καλωδιακής τηλεόρασης.

Το ασυνήθιστο πρόγραμμα για το δίκτυο παρακολούθησαν όσοι κάτοικοι της Βοστώνης βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ασαφές παραμένει το τι ακριβώς συνέβη στην εταιρεία RCN, όπως γράφει ο βρετανικός Independent, καθώς επίσης και το πώς το μη προγραμματισμένο πρόγραμμα έμεινε στον αέρα επί 30 λεπτά. Όταν το λάθος έγινε αντιληπτό, το πρόγραμμα κόπηκε στον αέρα.

Το CNN και η RCN δεν απάντησαν στα αιτήματα της εφημερίδας για εξηγήσεις.

Από newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE