ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν στα πράσα πριν προλάβουν να στρώσουν την τσόχα!

ΠΑΦΟΣ: Τους έπιασαν στα πράσα πριν προλάβουν να στρώσουν την τσόχα!

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν το βράδυ της Παρασκευής (25/11), έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν δέκα πρόσωπα, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της συνάθροισης με σκοπό την κυβεία.

Επίσης, ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα διατήρησης οίκου κυβείας, για κατοχή οργάνων που χρησιμοποιούνται για σκοπούς κυβείας και για το ότι επέτρεψε τη διεξαγωγή κυβείας στο υποστατικό του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 351 φίσιες.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου, διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.