Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την Παρασκευή (25/11) την έφεση του Ευτύχιου Μαληκκίδης, ο οποίος καταδικάστηκε μαζί με τον πρώην Δήμαρχο της Πάφου, Σάββα Βέργα σε έξι χρόνια φυλάκιση.
Ο Ευτύχιος Μαληκκίδης προέβη σε έφεση της ποινής του, καθώς όπως ισχυρίζεται στην ποινή που του επιβλήθηκε δεν λήφθηκε υπόψιν επαρκώς η παραδοχή του και οι άλλες σχετικές παράμετροι για μετριασμό της ποινής του.
Το Ανώτατο απέρριψε της έφεση του κ. Μαληκκίδης, καθώς τα όσα αναφέρει ο εφεσίων δεν στηρίζονται από νομικά επιχειρήματα. Για την εφεσίβλητη, δικηγόρος της Δημοκρατίας εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ήταν ο Αντρέας Αριστείδης.
Να σημειώσουμε πως το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον Ευτύχιο Μαληκκίδη ποινή φυλάκισης έξι χρονών για τις κατηγορίες του δεκασμού δημοσίου λειτουργού καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες .
Ι.Μάντζιηπα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις