Έκανε έφεση για μείωση της ποινής του ο Ευτύχιος Μαληκκίδης - «Δεν λήφθηκε υπόψη ότι παραδέχθηκα»

Έκανε έφεση για μείωση της ποινής του ο Ευτύχιος Μαληκκίδης - «Δεν λήφθηκε υπόψη ότι παραδέχθηκα»

Έφεση εναντίον της ποινής του που επιβληθεί από το Πρωτόδικο Δικαστήριο υπέβαλε ο Ευτύχιος Μαληκκίδης, ο οποίος καταδικάστηκε για την υπόθεση του σκανδάλου του ΣΑΠΑ σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την Παρασκευή (25/11) την έφεση του Ευτύχιου Μαληκκίδης, ο οποίος καταδικάστηκε μαζί με τον πρώην Δήμαρχο της Πάφου, Σάββα Βέργα σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Ο Ευτύχιος Μαληκκίδης προέβη σε έφεση της ποινής του, καθώς όπως ισχυρίζεται στην ποινή που του επιβλήθηκε δεν λήφθηκε υπόψιν επαρκώς η παραδοχή του και οι άλλες σχετικές παράμετροι για μετριασμό της ποινής του.

Το Ανώτατο απέρριψε της έφεση του κ. Μαληκκίδης, καθώς τα όσα αναφέρει ο εφεσίων δεν στηρίζονται από νομικά επιχειρήματα. Για την εφεσίβλητη, δικηγόρος της Δημοκρατίας εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ήταν ο Αντρέας Αριστείδης.

Να σημειώσουμε πως το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον Ευτύχιο Μαληκκίδη ποινή φυλάκισης έξι χρονών για τις κατηγορίες του δεκασμού δημοσίου λειτουργού καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες . 

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE