«Δαγκώνουν» μετά το 80΄ τα λιοντάρια του Πάμπου!

«Δαγκώνουν» μετά το 80΄ τα λιοντάρια του Πάμπου!

Δεύτερη «κολλητή» νίκη της «αγέλης» Πάμπου Χριστοδούλου και άλλοι τρεις βαθμοί στο «τσεπάκι της»

Η ΑΕΛ υποδέχτηκε μέσα σε λίγες μέρες τις δυο ομάδες της Λευκωσίας Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ καταφέρνοντας να πάρει δυο νίκες, που και οι δυο ήρθαν με το στενό 1-0.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στα δυο παιχνίδια η ΑΕΛ σκόραρε μετά το 80o λεπτό (81΄ με Ομόνοια και 86’ με τον ΑΠΟΕΛ) αφήνοντας πολύ λίγα περιθώρια στους αντιπάλους της να αντιδράσουν.

Μάλιστα η ΑΕΛ μετά το γκολ έχασε άλλες δυο ευκαιρίες να «σκοτώσει» το παιχνίδι, με την Ομόνοια πάντως να εμφανίζεται για άλλο ένα ματς πολύ ανταγωνιστική και ανεβασμένη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE