«Δαγκώνουν» μετά το 80΄ τα λιοντάρια του Πάμπου!

«Δαγκώνουν» μετά το 80΄ τα λιοντάρια του Πάμπου!

Δεύτερη «κολλητή» νίκη της «αγέλης» Πάμπου Χριστοδούλου και άλλοι τρεις βαθμοί στο «τσεπάκι της»

Η ΑΕΛ υποδέχτηκε μέσα σε λίγες μέρες τις δυο ομάδες της Λευκωσίας Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ καταφέρνοντας να πάρει δυο νίκες, που και οι δυο ήρθαν με το στενό 1-0.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στα δυο παιχνίδια η ΑΕΛ σκόραρε μετά το 80o λεπτό (81΄ με Ομόνοια και 86’ με τον ΑΠΟΕΛ) αφήνοντας πολύ λίγα περιθώρια στους αντιπάλους της να αντιδράσουν.

Μάλιστα η ΑΕΛ μετά το γκολ έχασε άλλες δυο ευκαιρίες να «σκοτώσει» το παιχνίδι, με την Ομόνοια πάντως να εμφανίζεται για άλλο ένα ματς πολύ ανταγωνιστική και ανεβασμένη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE