Εκνευρισμένη η Φουρέιρα με τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ως σχέση τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Εκνευρισμένη η Φουρέιρα με τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ως σχέση τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ζευγάρι.

Σχετικό άρθρο:  «Γεννήθηκε» στη Λευκωσία ο έρωτας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο τραγουδιστής σπάει τη σιωπή του και απαντά - ΒΙΝΤΕΟ

Μια selfie που ανάρτησε στα social media το fan club των καλλιτεχνών, πυροδότησε ακόμα περισσότερο τα σχόλια και τις φήμες για κρυφό δεσμό.

Σύμφωνα όμως με πηγές της Real Life η όμορφη τραγουδίστρια είναι μόνη μετά από τη σχέση της με το Σπυράγγελο Λυκούδη και δηλώνει φανερά εκνευρισμένη με τις σχέσεις που της χρεώνουν.

 Η ίδια δήλωσε σε φιλικά πρόσωπα: «Βαρέθηκα να μου χρεώνουν κάθε τόσο συντρόφους, όπως έγινε τώρα με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε εξαιρετικά για τρίτη συνεχόμενη φορά. Είμαστε μόνο φίλοι, ας πάψουν πια αυτά τα δημοσιεύματα. Είμαι μόνη και δεν μπορεί κάθε τόσο να με θέλουν με άλλο συνοδό. Από την άλλη, αν βγω και αρχίζω να διαψεύδω όλα όσα γράφονται πρέπει να μην κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..