Κύπριος κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της Λευκωσίας - Τρομοκράτησε θαμώνες γνωστού εστιατορίου - Χτυπούσε το κεφάλι τον στο τοίχο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κύπριος κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της Λευκωσίας - Τρομοκράτησε θαμώνες γνωστού εστιατορίου - Χτυπούσε το κεφάλι τον στο τοίχο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γυμνός περιφερόταν την Δευτέρα 28/11 ένας άντρας ηλικίας περίπου 40 ετών στην περιοχή στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Διαγόρου..

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομία ο εν λόγω άντρας, βρέθηκε έξω από γνωστό εστιατόριο όπου και ενοχλούσε το κόσμο. 

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε χτυπούσε το κεφάλι του στο τοίχο και επιτέθηκε στους Αστυνομικούς κατά την σύλληψη του. 

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, όπου και ο άγνωστός άντρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο στην Αθαλάσσα.

Δείτε την φωτογραφία 


Ελληνοκύπριος κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της Λευκωσίας (Φώτος)

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE