Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το δελτίο Τζόκερ του Κύπριου τυχερού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το δελτίο Τζόκερ του Κύπριου τυχερού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιτέλους την Κυριακή (27/11) τα χρήματα που κλήρωνε το Τζόκερ κατέληξαν σε Κύπριο.

Το Τζόκερ το τελευταίο διάστημα είχε μοιράσει πολλά εκατομμύρια τα οποία όμως κατέληγαν πάντα σε παίκτες από την Ελλάδα.

Ήρθε επιτέλους, η μέρα που ένας Κύπριος έγινε πλουσιότερος κατά 600.000 αφού τόσα ήταν τα λεφτά που μοίραζε το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάκης Σωκράτους, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης πρακτορείου, δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Στην Κύπρο υπερτυχερός του Τζόκερ! Στο πρακτορείο θρύλου της ΑΕΛ παίχτηκε το δελτίο

Ο κ. Μάκης Σωκράτους, μέσω πάλι του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανήρτησε την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το τυχερό δελτίο.

 «Η Επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το μοναδικό τυχερό δελτιο που κέρδισε 600.000 ευρώ στο πρακτορείο μας», η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του δελτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE