ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Προέδρου της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Προέδρου της Ελληνικής Τράπεζας

Φωτιά τέθηκε κακόβουλα τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητα ζεύγους σε περιοχή του Στροβόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων ανήκει στην Πρόεδρο της Ελληνικής Τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το μήνυμα για την φωτιά λήφθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Επιτόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Εκ πρώτης όψεως η φωτιά στα δύο οχήματα φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Τα οχήματα έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές, το ύψος τους όμως δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE