Με βρισιά έκανε πρεμιέρα η Βίσση! VIDEO

Με βρισιά έκανε πρεμιέρα η Βίσση! VIDEO

Άφησε όλο το μαγαζί άφωνο...

Πρεμιέρα είχε πριν μερικές μέρες η Άννα Βίσση, και όπως φάνηκε είχε πολλά κέφια! Συγκεκριμένα η ποπ σταρ όταν ανέβηκε στη σκηνή, λίγο το κέφι, λίγο η ενέργεια που εισέπραττε από το κοινό την έκαναν να ξεστομίσει μια λέξη που τους άφησε όλους άφωνους.

"Μπαίνοντας εδώ μέσα πρέπει να τα ξεχάσετε όλα. Πρέπει να έρθουμε όλοι στον ίδιο αστερισμό… Έξω εκεί μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, δε ξέρω κι εγώ τι… Εδώ μέσα είμαστε μία μπουνιά, ένα πάθος, να πω και τη λέξη, μια…".

Δείτε τι είπε στο video του gossiptv:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE