ΠΑΦΟΣ: Η Αστυνομία εξετάζει καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου

ΠΑΦΟΣ: Η Αστυνομία εξετάζει καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου

Ιορδανός, 37 ετών, πατέρας ενός παιδιού 11 χρόνων, αναμένεται να ανακριθεί από τις Αρχές στην Πάφο σε σχέση με καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας που εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 27 Οκτωβρίου του 2016, 36χρονη από την Πάφο κατήγγειλε ότι ο εν διάσταση σύζυγος της ηλικίας 37 ετών από την Ιορδανία πήρε τον 11χρονο γιο τους και μετέβη στην Ιορδανία χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 29/11 συνελήφθη στο Διεθνές Αερολιμένα Λάρνακας κατά την επιστροφή του στην Κύπρο με τον 11χρονο γιο του.

Ο 37χρονος αναμένεται στην Πάφο όπου θα ανακριθεί από τις ανακριτικές Αρχές.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE