O τερματοφύλακας της Chapecoense είπε στη γυναίκα του «είμαι ζωντανός» και... ξεψύχησε

O τερματοφύλακας της Chapecoense είπε στη γυναίκα του «είμαι ζωντανός» και... ξεψύχησε

Επέζησε της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους στην Κολομβία, μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο, επικοινώνησε με τη σύζυγό του και έπειτα… εξέπνευσε.

Τραγική είναι η ιστορία του τερματοφύλακα της βραζιλιάνικης Chapecoense, Μάρκος Ντανίλο, ο οποίος αφού ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του από το αεροπλάνο της εταιρίας LaMia μετά τη συντριβή του κοντά στο Μεντεγίν της Κολομβίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, κατέληξε έχοντας προηγουμένως προλάβει να τηλεφωνήσει στην αγαπημένη του.

Ο Ντανίλο ήταν ένας από τους επτά επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας με τραγικό απολογισμό τους 76 νεκρούς από τους 81 επιβαίνοντες, εντούτοις, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.



Ο 31χρονος λίγες ημέρες πριν τη μοιραία πτήση είχε αναρτήσει τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του στο Instagram γράφοντας σε λεζάντα: «Η αγάπη μου».

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE