ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτύπησαν άντρα και του απέσπασαν εκατοντάδες ευρώ – Έφερε αντίσταση και κατέληξε στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτύπησαν άντρα και του απέσπασαν εκατοντάδες ευρώ – Έφερε αντίσταση και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 29/11 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, 57χρονος ενώ βρισκόταν σε είσοδο πολυκατοικίας γύρω στις 11:15 το βράδυ δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπα τους.

Ο ίδιος έφερε αντίσταση όμως οι δράστες κατάφεραν με την βία να του αποσπάσουν τσάντα ώμου η οποία περιείχε το ποσό των 670 ευρώ.

Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά και επισκέφθηκε το Γ.Ν Λευκωσίας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Οι δυο δράστες περιγράφονται ως εύσωμοι  και γύρω στο 1.70 ενώ ο τρίτος ως λεπτός και κοντός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.