Καλό ταξίδι Ζώη, κουράγιο φίλε Πόλυ...

Καλό ταξίδι Ζώη, κουράγιο φίλε Πόλυ...

Τα λόγια δύσκολα εκφράζονται σε τέτοιες στιγμές...

Βλέπετε, ο καλός φίλος και συνάδελφος Πόλυς Χαραλάμπους περνάει δύσκολες ώρες από το βράδυ της Τρίτης (29/11).

Η σύζυγός του Ζώη Κούντουρου τον τελευταίο καιρό έδωσε αξιοπρεπώς την μάχη με τον καρκίνο. Τον κοίταξε κατάμματα και προσπάθησε να τον ξεπεράσει έχοντας τον Πόλυ συνεχώς στο πλευρό της. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Η άτιμη αυτή νόσος που δεν κάνει διακρίσεις έμελλε να την στερήσει από τους ανθρώπους της. Θα κρατήσουμε το λαμπερό χαμόγελό της που φώτιζε τα πάντα γύρω της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Το ThemaOnline και όλη η οικογένεια της World News Media εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

Φίλε Πόλυ, κουράγιο.

Υ.Γ. Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη (01/12) η ώρα 14:00 από τον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE