ΛΕΜΕΣΟΣ: Την έπιασε στην κουβέντα και την λήστεψε – Έδρασαν αστραπιαία οι γείτονες και ακινητοποίησαν τον 36χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την έπιασε στην κουβέντα και την λήστεψε – Έδρασαν αστραπιαία οι γείτονες και ακινητοποίησαν τον 36χρονο

Λήστεψε συνταξιούχο γυναίκα ο 36χρονος Λεμεσιανός όμως δεν υπολόγισε τους γείτονες.

Απίστευτη ληστεία με θύμα ηλικιωμένη συνταξιούχο διεπράχθη γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης  30/11 στον Άγιο Νικόλαο στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ η 76χρονη  βρισκόταν στην αυλή της, αντιλήφθηκε τον 36χρονο νεαρό να περιπλανιέται εντός της άυλης του σπιτιού της.  

Ο 36χρονος άρχισε να συνομιλά μαζί με την 76χρονη, ενώ σε κάποια στιγμή την πλησίασε και με βίαιο τρόπο της άρπαξε την χρυσή καδένα που φορούσε στο λαιμό. 

Η 76χρονη άρχισε να καλεί έντρομη σε βοήθεια ενώ γείτονες που άκουσαν τις φωνές της, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ακινητοποιώντας τον δράστη.

Να σημειώσουμε πως εκείνη την στιγμή αφίχθη στο μέρος περιπολικό της Άμεσης Επέμβασης που βρισκόταν στην περιοχή και σε έρευνα που έγινε στον 36χρονο εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία της 76χρονης γυναίκας. 

Ακολούθως ο 36χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου στην κατάθεση του παραδέχθηκε ενοχή ζητώντας συγγνώμη για την απερίσκεπτη πράξη του.  

Ο 36χρονος  συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέλει υπό κράτηση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE