«Πυροβόλησε» την μέρα της γιορτής του ο Αντρέας! ΒΙΝΤΕΟ

«Πυροβόλησε» την μέρα της γιορτής του ο Αντρέας! ΒΙΝΤΕΟ

Την νίκη στην ομάδα του χάρισε το απόγευμα της Τετάρτης 30/11 ο Αντρέας Αβααάμ! Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής στον αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδα σημείωσε το καθοριστικό 2-1.

O 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τους διακριθέντες της Λάρισας και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη, τρία λεπτά μετά που δέχθηκε την ισοφάριση σε 1-1

Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Ποτουρίδης έκανε το γέμισμα,  ο Αντρέας Αβραάμ  κατέβασε  όμορφα την μπάλα και νίκησε τον Γκόμεζ σκοράροντας την μέρα που έχει την ονομαστική του εορτή και λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE