ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΗΚ: Χωρίς πρόβλημα η ηλεκτροδότηση από τη φωτιά στο Βασιλικό

ΑΗΚ: Χωρίς πρόβλημα η ηλεκτροδότηση από τη φωτιά στο Βασιλικό

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εργασιών επιδιόρθωσης του συστήματος αποθείωσης στη μονάδα 3 του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στο Βασιλικό, ο οποίος ήταν εκτός λειτουργίας, ξέσπασε η πυρκαγιά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου Θεοφανίδου, προσθέτοντας ότι η φωτιά έχει τεθεί ήδη υπό πλήρη έλεγχο και δεν προέκυψε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.

Η κ.Παπαδοπούλου είπε ότι αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της, και η φωτιά έχει ήδη τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Ανέφερε ότι η πυρκαγιά δεν επηρέασε τη λειτουργία των άλλων μονάδων του σταθμού, που συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά και δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση των καταναλωτών.

Είπε επίσης ότι δεν υπήρξαν καθόλου θύματα και τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές, η αξία των οποίων θα υπολογιστεί αύριο με το πρώτο φως της ημέρας. Ανέφερε ακόμη ότι αύριο θα γίνει και η διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τη πυρκαγιά τα οποία είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.

Η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε, επίσης, στο ΚΥΠΕ, ότι η ζημιά που υπέστη η μονάδα 3 δεν αναμένεται να επηρεάσει καθόλου την ικανότητα του σταθμού να καλύψει τις ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια.

Η μονάδα τέθηκε εκτός λειτουργίας ακριβώς για να γίνουν κάποιες εργασίες επιδιόρθωσης του συστήματος αποθείωσης, κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top