Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
Δεν μας έχει συνηθίσει σε ποσταρίσματα στα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά την Πέμπτη, 1/12, μάλλον είπε να κάνει restart.
Έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το νυχτερινό Sydney και σχολίασε: «Πρώτο βράδυ στο Sydney. Βόλτα στο εντυπωσιακό λιμάνι - κέντρο. Ευχαριστούμε όλοι μας για τις υπέροχες συναυλίες στην Μελβούρνη και το Ντάτφουιν. Η φιλοξενία σας ήταν και είναι μοναδική».
Και συνέχισε: «Τελευταίες παραστάσεις Παρασκευή 02/12 και Σάββατο 03/12 στο Central live στο Sydney. Καλό μήνα σε όλους!».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις