ΠΡΟΣΟΧΗ: Μήπως είδατε τον 27χρονο της φωτογραφίας; «Ρήμαξε» τη Λευκωσία με κλοπές και διαρρήξεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μήπως είδατε τον 27χρονο της φωτογραφίας; «Ρήμαξε» τη Λευκωσία με κλοπές και διαρρήξεις

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 6 υποθέσεις σχετίζονται με τον 27χρονο Μιχάι, τον οποίο καταζητεί η Αστυνομία, αφού με την «πλούσια» δράση του, ρήμαξε σπίτια και καταστήματα στη Λευκωσία. Παραμένει άφαντος, παρά την έκδοση δικαστικού εντάλματος παίζοντας «κρυφτούλι» με τις αρχές.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό και σύλληψη του SILVIU MIHAI PIRLEA, 27 ετών, από τη Ρουμανία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με έξι διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ των ημερομηνιών 12 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2016.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.