Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

Φ. Φαίδωνος: «Αναζητείται ο ανθυποψήφιος»

«Αναζητείται ο ανθυποψήφιος», σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος προέβη στην εξής δήλωση:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες στην Πάφο ότι το επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου αποφάσισε να τον αποσύρει από τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί μου.

Το γεγονός αυτό με λυπεί καθώς ο ζωντανός, ανοικτός, ελεύθερος διάλογος είναι η ουσία της δημοκρατίας. Βοηθά τους πολίτες να ενημερωθούν για τις ιδέες, το πρόγραμμα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε υποψηφίου.

Είναι παράδοξο να διεκδικείς ψήφο κρυπτόμενος από τους πολίτες, βασισμένος αποκλειστικά από τους μηχανισμούς των κομμάτων που προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Παρακαλώ τον ανθυποψήφιό μου να αλλάξει γνώμη για να μπορέσουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας ολοκληρωμένη εικόνα. Να αποδεχθεί την πρόσκληση που του απευθύνουν τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί για δημόσια συζήτηση, ώστε να μπορέσουν οι δημότες της Πάφου να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Θα περιμένω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE